PAR MUMS

PAR MUMS

Dzeina Leitane

Konditoreja “Bitīte” – ģimenēm draudzīga vieta Jūrmalas sirdī

Pašā Jomas ielas vidū ar svaigi gatavotu kārumu smaržu apmeklētājus aicina konditoreja “Bitīte”. Ienākot iekšā, skatam paveras ne tikai kārdinošas kūciņas, tartes, eklēri, smalkmaizītes, kruasāni, brauniji, makarūni, pīrāgi un citi labumi, bet redzama arī virtuve, kurā tas viss top. Konditorejas saimniekiem nav, ko slēpt – šeit viss ir svaigs, no labiem produktiem un ar rūpēm pagatavots, lai prieks ir gan pašiem, gan, protams, arī viesiem.

“Bitīte” ir ģimenes uzņēmums, kas ar prieku uzņem ģimenes pie sevis. Šeit ir bērnu stūrītis, pārtinamais galds mazuļiem, uzbrauktuve, lai viegli būtu iekļūt ar ratiem, turklāt visu otro stāvu aizņem plaša un gaiša svētku istaba ar bumbu baseinu, gigantiskiem LEGO klučiem un citām rotaļlietām jautru bērnu ballīšu organizēšanai.

Savukārt trešajā stāvā izveidota romantiska jumta terase, kur mierīgā atmosfērā baudīt skatu uz rosīgo Jomas ielu, vai arī sarīkot skaistus svētkus pieaugušajiem.

“Bitītē” sezona nebeidzas līdz ar vasaras beigām – konditoreja atvērta ir visu gadu, tāpat arī iespēja rīkot bērnu un pieaugušo pasākumus šeit ir no janvāra sākuma līdz decembra beigām. Plānots, ka mājīgajās telpās tiks organizēti pulciņi bērniem un meistarklases pieaugušajiem gan “Bitītes” prasmīgās konditores vadībā, gan pieaicinot speciālistus no citurienes. 

 

Par mums

“Bitīte” ir ģimenēm draudzīga konditoreja, kas atrodas pašā Jūrmalas sirdī – Jomas ielas vidū.

Konditoreja ir ģimenes uzņēmums, tādēļ it visam, ik sīkākajai detaļai, esam pievērsuši īpašu uzmanību, lai rezultāts iepriecinātu gan pašus, gan, protams, arī mūsu viesus.

Pie mums ienākot, skatam pavērās ne tikai plašais kūciņu, eklēru, smalkmaizīšu, kruasānu, brauniju, makarūnu, pīrāgu un citu labumu piedāvājums, bet arī virtuve, kurā tas viss top. Mums nav, ko slēpt – šeit viss ir svaigs, no labiem produktiem un ar rūpēm pagatavots.

Gardumus var baudīt gan uz vietas, gan paņemt līdzi, gan pasūtīt iepriekš – vai tā būtu īpaši gatavota svētku torte, vai saldumu galds kādam pasākumam.

Paši būdami ģimene, kurā aug bērni, ar prieku savā konditorejā uzņemam arī citas ģimenes. Pie mums ir bērnu stūrītis, pārtinamais galds mazuļiem, uzbrauktuve, lai viegli būtu iekļūt ar ratiem, turklāt visu otro stāvu aizņem plaša un gaiša svētku istaba ar bumbu baseinu, gigantiskiem LEGO klučiem un citām rotaļlietām jautru bērnu ballīšu organizēšanai.

Savukārt trešajā stāvā esam izveidojuši romantiska jumta terasi, kur mierīgā atmosfērā baudīt skatu uz rosīgo Jomas ielu, vai arī sarīkot skaistus svētkus pieaugušajiem.

“Bitītē” sezona nebeidzas līdz ar vasaras beigām – konditoreja atvērta ir visu gadu, tāpat arī rīkot bērnu un pieaugušo pasākumus pie mums varat no janvāra sākuma līdz decembra beigām.

Plānojam, ka drīzumā pie mums papildu rosību nodrošinās dažādi bērniem domāti pulciņi. Organizēsim arī meistarklases pieaugušajiem gan mūsu prasmīgās konditores vadībā, gan arī pieaicinot speciālistus no citurienes.